Help mee

Home / Help mee

Wat kan je zoal doen?

Heb je zin om zelf een handje toe te steken in Nijdrop? We zijn steeds op zoek naar coolio’s met goesting!

Wat kan je zoal doen?

–    inkom bemannen
–    evenementen bedenken
–    pintjes tappen
–    inkleding knutselen
–    promo voeren
–    koken
–    foto’s maken
–    ….

Let’s go!

ZIN IN MEER?

Join de kern!

De kern is het kloppend hart van ons jeugdhuis. Zij bedenken activiteiten en vertalen ze naar knotsgekke avonden, themacafés, razend interessante workshops en legendarische fuiven. Van beer pong naar een metalquiz tot Temptation Island op groot scherm en een schuimfuif; alles kan!

Wou je altijd al mee denken aan wat Nijdrop doet? Hoe de inkleding van Outsiderz eruitziet, welke DJ’s er spelen op oudejaar of wat we serveren op Anti-stress? Wees welkom! Je hoeft dit gelukkig niet allemaal tegelijk te kunnen; het bestuur is opgedeeld in verschillende onderwerpen. Ken je dus wat van muziek, maar amper iets van techniek? Doe je graag inkleding maar weet je begot niet hoe je een pint tapt? Into design en social media maar weet je rien de knots van SABAM? Komt allemaal goed; zolang je meedenkt aan het groter geheel.

Als bestuur sta je namelijk in voor de dagelijkse werking; wat Nijdrop maand per maand op de kalender zwiert. Geen paniek – dat doe je niet alleen! Samen met de ondersteunende personeelsleden wordt er op zoek gegaan naar tappers, avondverantwoordelijken, geïnteresseerde techniekers en geniale promostunts.