Laden Evenementen

Xander De Rycke [uitverkocht!]

10 oktober 2018 • 19:30
€12
  • Dit event is voorbij.

Timetable
19u30 deuren
20u00 Xander De Rycke

Dat Xander De Rycke geen moer geeft om lange televisietenen, is intussen gekend. Naast zijn stand-up shows trekt hij sinds 2016 jaarlijks op tournee met “Xander De Rycke houdt het voor bekeken” (#HHVB). Een comedy special waarin hij het Vlaamse medialandschap op de korrel neemt. Een nieuw tv-seizoen geeft stof tot nadenken en tot nieuwe scherpzinnige analyses. Dus keert De Rycke terug met een derde editie van HHVB. Dit najaar neemt Xander alles van september 2017 tot september 2018 onder de loep. Van sterke fictie tot zwakke reality en van kaskrakers tot box office flops. Niets is aan zijn blik ontsnapt. Zijn conclusie? Dat zal u de avond zelf moeten horen. Maar nu houdt hij het voor bekeken.

▔▔▔▔▔

“Xander De Rycke wil in 100 minuten een punt maken, en dat doet hij met glans.”
– De Standaard ★★★★

“Xander De Rycke rekent af met de troep op tv. Een verademing in een medialandschap waar bijna niemand en public zijn mening durft te geven over wat er allemaal te zien is.”
– De Morgen ★★★★

“De comedian houdt ons geen televisiescherm maar een spiegel voor. Die confrontatie met ons eigen kijkgedrag steekt soms pijnlijk. Net daarom is Houdt Het Voor Bekeken een slimme comedyshow”
– Gazet Van Antwerpen ★★★★

Gegevens

Datum: 10 oktober 2018
Tijd: 19:30
Kosten: €12
Evenement Categories50 jaar Nijdrop, Varia

Locatie

Venue Name: Nijdrop
Address: Opwijk, België
+ Google Maps