Laden Evenementen

Etentje: In ‘t Vettig Papierken

11 juni
€12

Derde keer, nog betere keer! Voor de derde reeks etentjes van Pieter Van Rossem richten we onze blik richting Pasen, asperges en bocadillo’s. Tot op onze donderdagse etentjes!

  • Donderdag 11 juni
    Eind vorige eeuw (Help, ik word oud!) mocht ik als jongeling samen met een lading sociaal assistenten in spe op studiereis naar Barcelona. Naast de gebruikelijke hoogtepunten van deze stad kregen we de tip om ook eens op zoek te gaan naar ‘Het Vettig Papierken’. Dat bleek een tapasbar te zijn waarbij het betreden van deze kroeg meteen duidelijk werd vanwaar het de bijnaam had gekregen. De vloer lag bezaaid met servetjes die door hun eigenaars na het afvegen van hun met chorizo bedruipte kaken of resten cava krachtig op de grond werden gegooid. Ik vond het er heerlijk. Vanavond spelen we nog eens ‘In ‘t Vettig Papierken’. We maken bocadillo’s met echte chorizoworstjes, chimichurri en patatas bravas. Voor de veggies voorzien we de bocadillo’s met gegrilde groene asperges met gekarameliseerde uitjes. Doorspoelen mag met cava!

De reservatieformule blijft ongewijzigd; je kan voor €36 een bundel kopen voor de drie etentjes tezamen. Inschrijven kan vanaf maandag 9 maart via onderstaande knop. Steeds op de hoogte blijven? Abonneer je dan zeker op de Etentjes-nieuwsbrief.

Details

Date: 11 juni
Cost: €12
Evenement CategoryEtentjes

Locatie

Venue Name: Nijdrop
Address: Opwijk, België