Laden Evenementen

Creakamp • Zomerhappening

24 februari 2020 - 28 februari 2020
€80
  • Dit evenement is voorbij.

Ben jij een jonkvrouw of ridder tussen 9 en 12 jaar oud? Schrijf je dan als de bliksem in voor het creakamp van Zomerhappening!

Nijdrop start in de Krokusvakantie met een gloednieuwe vakantiebesteding. Elke dag maken we de gekste dingen: ridderwapens, middeleeuwse muziekinstrumenten, een knotsgek filmpje, een prinsessenkleed en een maliënkolder. Liever wat cultuur? Zelfs een drieluik beschilderen en leren borduren staan op de planning! Op 15 augustus worden jouw werkjes tentoongesteld op de Zomerhappening. Waar wacht je nog op?

Praktisch

Het creakamp gaat door van 24 februari tot en met 28 februari, telkens van 9 tot 16u, in en rond Nijdrop. Er is opvang voorzien tot 17u. Er is plaats voor 10 jonkvrouwen en 10 ridders tussen 9 en 12 jaar oud. Via gemeente Opwijk is een fiscaal attest voorzien. De kostprijs voor deze creaweek is €80, in deze prijs zit een vieruurtje en drankje inbegrepen. Een lunchpakket moet zelf voorzien worden. Je kan je nu ook per dag inschrijven! Daginschrijving is €20. De animatie, workshops en creatieve knutselmomenten worden ingericht door de Zomerhappening-werkgroep en erkende animatoren als Mr. Woodstok of Art Forum. Dit is een creaweek, geen vakantieopvang!

Dagprogramma
maandag 24 februariBorduren in het groot op betonnettenZwaard & schild maken onder begeleiding van Mr. Woodstok
dinsdag 25 februariGroot drieluik schilderenGroot drieluik schilderen
woensdag 26 februariReuzeprinsessenkleed maken uit kippengaas en fluoverfMaliënkolder maken
donderdag 27 februari‘Animactie’-filmpje maken onder begeleiding van Artforum‘Animactie’-filmpje maken onder begeleiding van Artforum
vrijdag 28 februariMuziekinstrumenten maken onder begeleiding van MuzikidsMuziekinstrumenten maken onder begeleiding van Muzikids
JonkvrouwenRidders

Details

Start: 24 februari 2020
End: 28 februari 2020
Cost: €80

Locatie

Venue Name: Nijdrop
Address: Opwijk, België