Laden Evenementen

Comedy: Amelie Albrecht

14 juli 2021 • 19:00 - 23:00
€12,5
  • Dit evenement is voorbij.

Vanwege de corona-maatregelen zijn de plaatsen in onze zaal beperkt. Daarom vragen we om in bubbels van 4 personen te reserveren. Verder doen we er alles aan om jullie een veilige, amusante avond te bezorgen. Bedankt voor het begrip!

Over het leven van Amelie Albrecht kunnen we kort zijn: niet noemenswaardig. Na acht jaar tekenacademie kon ze nog niet tekenen, jarenlang vioolles leverde haar nog geen vaag gevoel voor muziek op en paardrijden moest ze opgeven omdat ze allergisch werd voor dieren. En dan zwijgen we nog over haar schoolcarrière.

Amelie kreeg haar hele leven te horen dat ze nergens zou komen met haar grote mond en neiging om alles in het belachelijke te trekken. Een eigenschap die haar vroeger voortdurend in de problemen bracht, maar haar in 2018 wel de overwinning van Humo’s Comedy Cup opleverde. Sindsdien verdient ze geld door zichzelf te zijn: charmant onverschillig. En toch is het leven er niet bepaald lichter op geworden. Blij moeten zijn omdat je dan toch iets van je leven maakt is ook een opgave.

Amelie’s comedy wordt gekenmerkt door een stevige portie je m’en foutisme en zelfrelativering. Pure stand-up comedy van het energiezuinige soort.

Elias Van Dingenen warmt het publiek op.

Deze activiteit werd mede mogelijk gemaakt door de culturele activiteitenpremie van de Vlaamse overheid.

Details

Date: 14 juli 2021
Time: 19:00 - 23:00
Cost: €12,5
Evenement CategoryComedy

Locatie

Venue Name: Nijdrop
Address: Opwijk, België