Laden Evenementen

Comedy: Adriaan Van den Hoof (try-out)

13 juli 2021 • 19:00 - 23:00
€15
  • Dit evenement is voorbij.

Vanwege de corona-maatregelen zijn de plaatsen in onze zaal beperkt. Daarom vragen we om in bubbels van 4 personen te reserveren. Verder doen we er alles aan om jullie een veilige, amusante avond te bezorgen. Bedankt voor het begrip!

Adriaan Van den Hoof komt op dinsdag 13 juli langs in Nijdrop met een try-out van ’t Zal schoon zijn als het af is

Noem het geen compilatie, geen greatest hits en al zeker geen nostalgische bui, maar na vijf succesvolle voorstellingen en twaalf jaar op het podium is Adriaan wel toe aan een terugblik, opnieuw met muzikant en trouwe vriend Pele aan zijn zijde.

Welke scènes hebben de tand des tijds doorstaan, welke zou Adriaan nu helemaal anders aanpakken? Waar heeft hij naar eigen gevoel kansen gemist, en ziet hij nu wel een kans om ze te grijpen? Hoe komt zo’n voorstelling eigenlijk tot stand, en wat kunnen we daaruit leren over de persoon achter de speler? En wat vindt hij daar zelf nu eigenlijk allemaal van?

In ’t Zal schoon zijn als het af is grasduint Adriaan door zijn verzameld werk, op zoek naar nieuwe betekenis en heldere inzichten – én die aanstekelijke lachkrampen die we na al die jaren van hem gewend zijn.

“We don’t stop playing because we grow old, we grow old because we stop playing”

– George Bernard Shaw

 

Spel & tekst: Adriaan Van den Hoof
Muziek: Tom ‘Pele’ Peeters
Persfoto: Joren Van Utterbeeck

Details

Date: 13 juli 2021
Time: 19:00 - 23:00
Cost: €15
Evenement CategoryComedy

Locatie

Venue Name: Nijdrop
Address: Opwijk, België