Vacature: Coördinator

Vacature: Coördinator

Jobomschrijving

Als coördinator ben je de eindverantwoordelijke voor alle (inhoudelijk, programmatorisch, organisatorisch, financieel, beleidsmatig, infrastructureel, …) onderdelen van de werking. Je bent het centrale aanspreekpunt en verzorgt de interne communicatie. Je vormt de link tussen het bestuur, personeel en de vrijwilligers.  Je zorgt voor een kwaliteitsvolle en dynamische aanpak, organisatie en uitwerking op alle vlakken. Je volgt gemaakte afspraken nauwgezet op en vertaalt noden en problemen in werkbare oplossingen.

Takenpakket

 • Activiteiten
  • Samen met de jongeren en collega’s bouw je een kwalitatief activiteitenaanbod uit. Je maakt productionele afspraken, zorgt er voor dat die worden nagekomen en ondersteunt waar nodig. Je bent regelmatig aanwezig tijdens de activiteiten.
 • Communicatie
  • Je bouwt samen met de jongeren en collega’s een communicatiebeleid uit en houdt daar supervisie op. Je zorgt voor een goede interne informatiedoorstroming. Je vertegenwoordigt de organisatie ook extern (overheid, sponsoring, buurt, …) en versterkt het netwerk.
 • Beleid
  • Je zet samen met het bestuur de strategische lijnen uit en bewaakt deze ook. Je geeft mee vorm aan subsidiedossiers en volgt relevante beleidsmaterie op. Je stuurt proactief de werking aan.
 • Personeel
  • Je steunt, coacht en coördineert het team. Je zorgt voor een goede doorstroom van informatie. Je houdt contact met het sociaal secretariaat en zorgt voor een correcte personeelsadministratie.
 • Administratie
  • Je staat in voor een deel van de dagdagelijkse administratieve verrichtingen (betalen van facturen, aangiftes Sabam, verzekeringen, vrijwilligersadministratie, enzovoorts). Je volgt de verhuur op van de infrastructuur.

Profiel

We vragen geen specifiek diploma, maar enige ervaring in het werken met jongeren en cultuur is meegenomen. We zoeken iemand die grondig en kwalitatief te werk gaat, en zich herkent in minstens enkele van volgende omschrijvingen: visionair, pragmatisch, coachend, verantwoordelijk, motiverend, stressbestendig, jong van geest, diplomatisch, ondernemend, flexibel, zelfstandig, optimist, oplossingsgericht.

Praktisch

We bieden een voltijds contract van onbepaalde duur met snelle indiensttreding. Verloning volgens PC 329, categorie B1A. Je bent regelmatig ’s avonds en in het weekend aan de slag.

Stuur je CV en motivatie voor 30 juni 2021 naar mike@nijdrop.be tav Mike Heyvaert.
Voor meer info kan je bellen naar 052/35 61 65 (vragen naar Ben).