Etentjes worden take-aways!

Etentjes worden take-aways!

Eindelijk is er nieuws rond de donderdagse etentjes!

We hoeven u niet te vertellen hoe het corona-virus het hele land overrompelde, inclusief onze werking. Helaas konden velen daardoor niet genieten van hun etentjes. Zowel het etentje op 16 maart als degene op 16 april, 7 mei en 11 juni konden niet doorgaan.

We zijn dat echter niet vergeten en schotelen bij deze de oplossing voor. Gezien de onzekerheid rond samenkomsten, bubbels en aantal sociale contacten, schakelen we over naar een heuse take-away. De maaltijden worden dus niet in Nijdrop verorberd, maar door u afgehaald. De lekkerbekken die gereserveerd hadden voor de etentjes, werden gecontacteerd via mail rond de praktische afhandeling daarvan.

Bedankt voor het geduld & begrip,
Nijdrop