Zomerhappening laat zich niet kennen!

Zomerhappening laat zich niet kennen!

Zomerhappening laat zich niet kennen! Ondanks de woelige tijden zaten we allesbehalve stil. Doorheen de zomermaanden presenteren we een drieluik aan zomerpret voor het hele gezin. Deel 1 zijn de Zomerwandelingen: van 15 juli tot 31 augustus kan je drie routes in en rond Opwijk trotseren!

Met de kinderwagen of liever een stevige 10 km in de benen? Alles kan met onze drie verschillende routes. Ze starten telkens aan het toeristisch infopunt van Opwijk. Later meer info over Deel 2 en Deel 3 van Zomerhappening 2020!

4 km
La Vie e Bel

De kortste route heeft géén plannetje… Maar wel pijltjes! Volg de route met als startpunt aan het toeristisch infopunt van Opwijk / het petanqueterrein / wandelknooppunt 707. De route loopt doorheen Opwijk centrum en is vlot te doen met de kinderwagen. Veel stapplezier!

Volg de pijltjes!

8 km
Kobbojs & Dindianen

Deze route loopt via de knooppunten, met als startpunt het toeristisch infopunt van Opwijk / het petanqueterrein / wandelknooppunt 707. Download (en print) de route hieronder en ’t amusement!

10 km
Reis rond de Wereld

Deze route loopt eveneens via de knooppunten, met als startpunt het toeristisch infopunt van Opwijk / het petanqueterrein / wandelknooppunt 707. Download (en print) de route hieronder en doet dat goed!