Nieuwe reeks etentjes; voorjaar ’20!

Nieuwe reeks etentjes; voorjaar ’20!

’t Is gebeurd, ’t zit erop. 2019 gaat de boeken in. Gelukkig zijn we er in 2020 opnieuw met onze donderdagse etentjes. De nieuwe kok werd goedgekeurd, het was lekker én bovendien plezant. Op naar meer!

  • Garlic Chefs (donderdag 16 januari)
  • Zondagmiddag op donderdagavond (donderdag 20 februari)

    Peater houdt van de klassieke keuken. Vandaag gebraad met wortels en erwtjes. Hier en daar met een twist (Peater houdt van marineren en roosteren) zonder afbreuk te doen aan de basisingrediënten.

  • Ik ga het zeggen, Walter: Knalselder (donderdag 19 maart)

    Voor Peater een flashback naar de kindertijd. Knolselder kwam uit de eigen moestuin en werd verwerkt in soep, stoofpotjes of bereidt met witte saus (voor de liefhebbers!). Vandaag gaan we hem verwerken op verschillende manieren en zetten we deze knol op een pied de stal.

De reservatieformule blijft ongewijzigd; je kan voor €36 een bundel kopen voor de drie etentjes tezamen. Duid telkens duidelijk aan of je veggie wil of niet! Indien er na een week nog tickets over zijn, kan je ook losse tickets voor één avond kopen. De voorbije keren was dat nooit het geval, niet aarzelen dus!

De ticketverkoop voor de etentjes start maandagvoormiddag, 10u. Zowel een mailtje als onze website tonen je dan de weg naar de ticketlink. Steeds op de hoogte blijven? Abonneer je dan zeker op de Etentjes-nieuwsbrief.

Bundel

36
voor drie etentjes
  • Garlic Chefs (16/01)
  • Een zondagmiddag op donderdagavond (20/02)
  • Ik ga het zeggen, Walter: Knalselder (19/03)