Nieuwe etentjes, nieuwe kok!

Nieuwe etentjes, nieuwe kok!

’t Is weer voorbij, die mooie zomer. Hoog tijd voor een nieuwe reeks etentjes dus! En die ‘nieuw’ mag je best letterlijk nemen; met Pieter Van Rossem staat er een nieuwe kok te pronken achter ons fornuis. Verwacht nog steeds gerechten uit alle windstreken, maar ook vaker van iets dichter bij huis.

  • Mediterraanse keuken (donderdag 24 oktober)
  • Witlof from Belgium (donderdag 14 november)
  • Bloemkool op drie wijzen (donderdag 12 december)

De reservatieformule blijft ongewijzigd; je kan voor €36 een bundel kopen voor de drie etentjes tezamen. Duid telkens duidelijk aan of je veggie wil of niet! Indien er na een week nog tickets over zijn, kan je ook losse tickets voor één avond kopen. De voorbije keren was dat nooit het geval, niet aarzelen dus!

De ticketverkoop voor de etentjes start vrijdagnamiddag, 14u. Zowel een mailtje als onze website tonen je dan de weg naar de ticketlink. Steeds op de hoogte blijven? Abonneer je dan zeker op de Etentjes-nieuwsbrief.

Bundel

36
voor drie etentjes
  • Mediterraanse keuken (24/10)
  • Witlof from Belgium (14/11)
  • Bloemkool op drie wijzen (12/12)