Onze excuses

Onze excuses

Volgende week donderdag is het eindelijk zover: gratis familiefestival Zomerhappening prijkt op de kalender! Maar nu komt de maar: helaas zal dat niet in een “mooi groen park” zijn…

Vorig weekend vond het Belgian Beachvolley Championship plaats in het gemeentepark. 750 ton zand werd aangerukt voor vier dagen sportvertier. Tegen afgelopen dinsdagavond zou het terrein spik & span opgeleverd worden, zodat het gras nog een volle week kon herademen. Samen met de gemeentediensten constateren wij nu iets anders…

Voor ons is het op dit moment vloeken. Met een park in deze staat kunnen we moeilijk jong & oud ontvangen om er te genieten van een gezellig drankje, concerten, straattheater en animatie. De druilerige weergoden werken eveneens niet mee. Heel jammer. Na elke WK-match, DJ-festival of familiefestival maken we er erezaak van de arena en het park zo net als mogelijk achter te laten. Lukt iedere keer.

We zetten nu alle zeilen bij om een oplossing te zoeken én te vinden, waarbij we al meteen een dikke dankuwel richting gemeente willen richten. De grootste oppervlaktes bedekken we met houten vloer waar nodig, waardoor enkel nog een flink stel laarzen de grootste kommer & kwel moet verhelpen. Nijdrop zou Nijdrop niet zijn om nu de kop te laten hangen!

We hopen jullie volgende week dus nog steeds te verwelkomen in ons Wonderland. Alle moeite van scholen, hobbyclubs, creatievelingen en enthousiaste medewerkers mag nu niet verloren gaan. De herbruikbare bekers staan klaar om gevuld te worden, aan jullie om de afwassers flink aan het werk te zetten!

Zin om een hand toe te steken bij het leggen van houten vloer, inkleding op het terrein of een shift op 15 augustus zelf? Alle hulp is welkom! Contacteer griet@nijdrop.be en ze ontvangt je met open armen.