Stijn Van de Voorde & Xander De Rycke naar Opwijk

Stijn Van de Voorde & Xander De Rycke naar Opwijk

Begin 2020 zakken twee eigenzinnige vertellers richting Opwijk af. De ene brengt scherpzinnige observatiehumor, de andere toont de voor- én achterkant van de rock & roll. Zittend publiek en dus beperkte plaatsen!

30 januari 2020
Xander De Rycke

Hey, hoe lang is dat geleden, jong? Bijna drie jaar? Langer? Ja, de afgelopen jaren waren best turbulent. Die simpele jongen met zijn duizenden projectjes voor tientallen fans? Laten we zeggen dat het aantal fans nu gelijk staat aan het aantal projectjes.

Maar goed, het is toch nooit te laat om nog eens af te spreken en bij te praten. Uit het oog is niet uit het hart! Natuurlijk mag je uw vrienden uitnodigen! Ik heb alvast enkele toffe zaaltjes gereserveerd waar we op ons gemak zullen zitten. Iets intiem en bescheiden.

21 februari 2020
Stijn Van de Voorde

In 2020 werkt Stijn Van de Voorde precies 20 jaar voor Studio Brussel. Op twee decennia tijd leert een mens iets bij over ‘muziek’, in de breedste betekenis van het woord.

Geven wereldsterren écht om hun fans? Wat gebeurt er écht in de backstage van een festival? Waarom gaan sommige bands lang mee (en anderen niet)? Is het een goed idee om jouw helden te ontmoeten? Wat is feit en wat is fictie? En vooral… Waarom is de muziekwereld de interessantste wereld om in rond te dwalen?