Outsiderz heeft z’n huiswerk klaar!

Outsiderz heeft z’n huiswerk klaar!

Ons DJ-festival Outsiderz heeft z’n line-up helemaal rond! DJ Yolotanker, Reelow, Shizzle Le Sauvage en Nico Morano zijn de blikvangers die op 20 juli het park achter Nijdrop inpalmen. Tickets bestellen kan via www.outsiderz.be!

Internationale toppers, kleppers uit eigen land en aanstormend talent uit de buurt, ook de 9e editie heeft alles in huis om er een feestje van te maken. Kriebelt het om mee op promo-pad te trekken of heb je zin om mee te helpen tijdens de opbouw? Geef een seintje!

TICKETS

Early Birds

5

Regular

10

Avondkassa

15

LINE-UP

Jupiler Arena

 • DJ Yolotanker
 • Shizzle Le Sauvage
 • Rakka
 • Dosschy
 • Genadeloos
 • The Wardens

Haus x Fuzz

 • Reelow ??
 • Nico Morano
 • Kapibara ??
 • Rupert Harvey & JLN
 • Jaen