Komt jouw verhaal in het Nijdrop-boek?

In 2018 bestaat ons jeugdhuis een halve eeuw, hoezee! Er zijn de concerten, feestjes, het bier en binnenkort ook… een boek! Daarvoor gaan we op zoek naar toffe verhalen, legendarische mythes, gezellige anekdotes en eender welk fait divers. Beeldmateriaal is ook immer welkom!

50 jaar Nijdrop, het is ons wat. Duizenden bezoekers vonden hun weg over de jaren heen, elk met hun eigen herinneringen. Nostalgisch, beschonken, feestelijk of die eerste tranen liefdesverdriet: in Nijdrop viel er altijd wat te beleven. Filmavonden, thé dansants op zondag, wilde concertavonden of intieme kleinkunst. Ook de vele hobbyclubs en tientallen generaties jeugdvrienden hebben elk hun eigen legendes. De fijnste of meest frappante verhalen willen we verzamelen in Een Boek.

Die is er nog niet voor meteen, omdat we opteren om ons 50ste jaar mee te nemen in het boek en dus pas eind 2018 de laatste hoofdstukken kunnen bijschrijven. Er zal aandacht gaan naar de vele concerten en fuiven, de roemrijke vrijwilligers, de DJ’s en hun muziek, het gebouw en nog zoveel meer. Maar zonder verhalen moeten we er niet aan beginnen. Daarom deze oproep!

Is je tekst net iets te lang of wil je beeldmateriaal doorsturen? Een mailtje of WeTransfer richting info@nijdrop.be en klaar!