Nieuwe etentjes: Bolivia • Hongarije • Sri Lanka

Nieuwe etentjes: Bolivia • Hongarije • Sri Lanka

De eerste drie etentjes van 2018 zijn bijna verteerd, hoog tijd om het tweede deel van de voorjaars-etentjes aan te kondigen. De recepten komen traditiegetrouw toegewaaid uit alle mogelijke windstreken;

  • Bolivia (donderdag 26 april)
  • Hongarije (donderdag 31 mei)
  • Sri Lanka (donderdag 21 juni)

De formule blijft ongewijzigd; je kan voor €36 een bundel kopen voor de drie etentjes tezamen. Indien er na een week nog tickets over zijn, kan je ook losse tickets voor één avond kopen. De voorbije keren was dat amper het geval, niet aarzelen dus!

De ticketverkoop voor de etentjes start vrijdagmiddag, 12u. Zowel een mailtje als onze website tonen je dan de weg naar de ticketlink. Steeds op de hoogte blijven? Abonneer je dan zeker op de Etentjes-nieuwsbrief.

Wie zin heeft om zelf aan de slag te gaan in de keuken, kan beroep doen op de recepten van de vorige etentjes: IndiaTogo & Ierland.

Bundel

36
voor drie etentjes
  • Bolivia op 26/04
  • Hongarije op 31/05
  • Sri Lanka op 21/06