Extra datum voor supercombo Discobar Galaxie + Neglectik!

Extra datum voor supercombo Discobar Galaxie + Neglectik!

Damn, jullie liefde voor het betere DJ-geweld is groot! De eerste avond met de supercombo Discobar Galaxie + Neglectik verkocht snel uit. Naast tickets gegrepen? We doen een extra datum en wel op vrijdag 4 mei! Alle info én tickets vind je hier.

End of an era… De grote Neglectik stopt ermee en knalt z’n allerlaatste beats door Nijdrops boxen als slotact na Discobar Galaxie! Kom ‘m mee uitwuiven, dit wordt vrij legendarisch.

Jarenlang was Dirk huismeubilair achter onze DJ-booth. Hij kwam overgewaaid uit Lede en wist een frisse wind door het fuifgebeuren in Opwijk en omstreken te blazen. Zijn geheim: veelzijdige sets die voor ieder wat wils bevatten. Zwoele r&b, explosieve metal, tijdloze classics of de allernieuwste bommetjes: alles smeet ie in de mixer. En hoe! Uptempo overgangen werden afgewisseld met scratch-vertier of een opzwepend woordje richting het publiek. Volksmenner, quoi.

Hij zorgde ervoor dat Nijdrop een honk was waar velen kwamen dansen op zijn beats. Niet veel later volgden de vele jeugdbewegingen in de streek. Daarnaast noemt elke DJ die de laatste vijf jaar begon hem en niemand anders als grote inspiratiebron. Kan wel tellen!

Maar nu is het einde daar. La grande finale staat gepland op twee data begin mei, telkens als slotact na de passage van Discobar Galaxie. Ongelofelijk maar waar. Mis het niet.