Eet je boterhammen op in Nijdrop!

Eet je boterhammen op in Nijdrop!

Nieuw schooljaar, nieuwe start! Ook bij Nijdrop wijzigen er enkele dingen – speciaal om jullie extra in de watten te leggen! Tot in den draai?

’s Middags boterhammen opfretten
Groen pasje op het VKO, maar zoek je nog een gezellig plekske om uw boterhammen op te peuzelen? Kom hangen in Nijdrop! Op donderdag- en vrijdagmiddag zijn alle 5e, 6e en 7e jaars welkom tussen 12u en 14u. Eigen food mag, voor drankjes is onze toog open! Denkt al eens na over welk muziekske we moeten opzetten!

Anti-stress
De schoolweek overleefd? Kom op vrijdagnamiddag ontspannen in Nijdrop. Vanaf 15u30 is ons café en terras open. Efkes spelen op de flipper, genieten van het groene park, dealke doen tijdens de Happy Hour, … Nijdrop is van ùlle! Voor de komende weken hebben we enkele thema-vrijdagen in elkaar gestoken met onder meer Aïki, pitta en FIFA. Check het volledige kalendertje hieronder!

Beer Pong
Wie kent het spelletje niet?! Nijdrop is een heuse competitie begonnen. Meedoen? Alle info vind je hier.